Ik ben sinds oktober 2020 begonnen met schilderen en ondertussen heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken!

Het schilderen is eigenlijk begonnen op ’therapeutische’ basis.
Een tijdje geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel;  corona, onze 2e dochter is begin februari geboren (gelukkig nog net voor de 1e lockdown), verhuisd naar een tijdelijke woning, thuiswerken etc.. pfff het werd me allemaal even iets te veel.
Mijn lichaam gaf daarom ook aan ‘ho stop en niet verder!’
In een ambulance ging ik hyperventilerend richting het ziekenhuis.. In mijn eentje want door de corona mocht mijn vriend niet mee.
Een aantal bloedonderzoeken verder bleek het gelukkig mee te vallen, maar de pijn in mijn borst was nog niet weg en voelde me niet top.
Een aantal uur later mocht ik naar huis, ziek gemeld van mijn werk en daar lag ik dan op de bank..

2 weken later ging het gelukkig al een stuk beter en ben ik weer halve dagen gaan werken.
Alleen stonden ondertussen mijn gedachten niet stil, zelfs s’nachts dacht ik na over van alles en nog wat! Ik werd er gek van!
Ik moest dus wat vinden voor mezelf om mijn gedachten even ‘stil’ te zetten en me te kunnen focussen op 1 ding maar wat wist ik nog niet.

Schilderen zit in de familie – mijn vader en nichtje doen het ook – en op facebook zag ik een aantal filmpjes van prachtige schilderwerken voorbij komen, ik dacht dit ga ik proberen!
Zo gezegd zo gedaan; een aantal potten goede verf, een aantal doeken, knappe kwasten gekocht en wat gouden tips van mijn vader en daar ging ik aan de slag!
Ik vond het zo ontzettend leuk en rustgevend dat ik op een gegeven moment alleen nog maar wilde schilderen.
Sinds dat moment ben ik verkocht.

Een aantal doeken later van landschappen, dieren, de lucht en nog wat andere dingen dacht ik tja.. wat moet ik nou doen met deze doeken?
Zonde om weg te gooien maar om nou alles op te gaan hangen?
Met goede moed heb ik toen mijn eerste schilderij op Marktplaats gezet en ja hoor na ongeveer 1,5 week mijn eerste schilderij verkocht!
Wauw wat voelde dat goed!

Mijn eerste muurschildering heb ik bij vrienden gemaakt; ‘Niki, kun je bij ons een muurschildering maken op de babykamer?’ Eeehh, ja hoor dat wil ik best proberen?
Met het zweet in mijn handen ging ik aan de slag, ik vond het heel spannend want ik was bang dat ik hun muur uiteindelijk weer zou moeten witten..
Maar gelukkig, dit was niet nodig. Ze vonden het helemaal leuk en mooi!

Nu een tijdje later maak ik muurschilderingen op babykamers, kinderkamers, woonkamers, bedrijven; waar je ook maar een muurschildering wilt!
Ook maak ik schilderijen in opdracht, handgeschilderde verhuiskaartjes, handgeschilderde babykaartjes, uitnodigingen, jubileum – alles naar eigen wens en alles kun je zelf samenstellen.

Een tijdje geleden ben ik benaderd om interieur advies te geven in een nieuwe woning.
11 jaar lang heb ik een eigen meubelatelier gehad waardoor ik vele ruimtes heb mogen inrichten.
Door deze mooie ervaring kan ik stijladvies op maat geven.

Al met al, mijn overspannenheid heeft een compleet andere draai gegeven aan mijn leven waar ik nu heel gelukkig mee ben!